Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Αδελφοποίηση Συλλόγων :Εβριτών Ξάνθης και Χορευτικού Ομίλου Κατερίνης

ελφοποίηση Συλλόγων :Εβριτών Ξάνθης και Χορευτικού Ομίλου Κατερίνης

Εβρίτες Ξάνθης-Χορός του γάμου
Οι ομιλητές-συμπαρουσιαστές για τον Χορευτικό Όμιλο Κατερίνης Παπανικολάου Μίνα (ποιήτρια) και για τον Σύλλογο Εβριτών Ξάνθης Λεωνίδας Βλασακούδης (εκπαιδευτικός)



Ο Δήμαρχος Κατερίνης-Σάββας Χιονίδης

τα μέλη των δύο συλλόγων
Μίνα Παπανικολάου-Μιχάλης Καμανατζής-Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Κατερίνης "ο Όλυμπος"       και Θωμάς Σαρρής-χορευτής

Θεόδωρος Παυλίδης-Πρόεδρος ΟΠΠΑ Δήμου Κατερίνης-Πρόεδρος ΧΟΚ Μιχάλης Καμαντζής και Πρόεδρος Εβριτών Ξάνθης Απόστολος Πολυμένης κατά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης των συλλόγων

Πιπίτσα Μακρίδου-Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Μίνα Παπανικολάου -ποιήτρια-ομιλήτρια, Ρίζος Κωνσταντίνος-χορευτής μέλος του ΧΟΚ.
Χορευτές των δύο συλλόγων κατά την λήξη της εκδήλωσης.

Το Σάββατο 21/11/2015 ο Χορευτικός Όμιλος Κατερίνης "ο Όλυμπος " και ο σύλλογος Εβριτών Ξάνθης πραγματοποίησαν εκδήλωση Αδελφοποίησης.
Η συμφωνία αυτή δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο συλλόγων, με σκοπό την δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου για ολοκληρωμένες δράσεις και δυναμικές παρεμβάσεις στον πολιτισμό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις του 2ου & 5ου ΓΕΛ Κατερίνης υπό την παρουσία και μαρτυρία των: Δημάρχου Κατερίνης κου Χιονίδη Σάββα, Προέδρου του ΟΠΠΑΠ κου Θεόδωρου Παυλίδη, αντιπροέδρου του ΟΠΠΑΠ κου Παπαζήση Αναστάσιου, την Πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου κα Ελευθεριάδου Ροδή.
Επίσης υπό την μαρτυρία των Προέδρων των συλλόγων: Θρακική Εστία, Θρακικός Μορφωτικός Σύλλογος Γανόχωρας, Μορφωτικός  Λαογραφικός  Συλλόγος  Αιγινίου "η Δήμητρα" και πλήθους κόσμου.
Τη βραδιά παρουσίασαν και μίλησαν για την ιστορία των δύο συλλόγων, τους στόχους και τα έργα τους οι: Μίνα Παπανικολάου (οικονομολόγος-ποιήτρια) για τον Χορευτικό όμιλο Κατερίνης "ο Όλυμπος" και για το σύλλογο Εβριτών Ξάνθης ο εκπαιδευτικός Βλασακούδης Λεωνίδας.

Κατερίνη 21/11/2015